در دل من همه كورند و كرند
دست بردار از اين در وطن خويش غريب
قاصد تجربه هاي همه تلخ
با دلم مي گويد
كه دروغي تو ، دروغ
كه فريبي تو ، فريب
قاصدك! هان ، ولي ... آخر ... اي واي
راستي آيا رفتي با باد ؟
با توام ، آي! كجا رفتي ؟ آي
راستي آيا جايي خبري هست هنوز ؟
مانده خاكستر گرمي ، جايي ؟
در اجاقي ، طمع شعله نمي بندم، خردك شرري هست هنوز ؟
قاصدك!
ابرهاي همه عالم شب و روز
در دلم مي گريند .
بيخودي پرسه زديم، صبحمان شب بشود.
بيخودي حرص زديم، سهممان كم نشود.
ماخدا را با خود سر دعوا برديم. و قسمها خورديم.
مابهم بدكرديم ،مابهم بدگفتيم، ماحقيقتهارا زيرپا له كرديم.
وچقدر حظ برديم،كه زرنگي كرديم.
ازشمامي پرسم،ماكه راگول زديم؟
رو به رو را نگاه كردم،
ميان جماعت تو را ديدم !
ميان سنبلهها،
زير تك درختي تو را ديدم !
در انتهاي هر سفر،
در عمق هر عذاب،
در انتهاي هر خنده،
سر برآورده از آتش (و) آب …
تابستان (و) زمستان، تو را ديدم !
در خانه،
در رويا،
در آغوشم تو را ديدم !
ليوان ها را مهمان كردم
به يك سنگ...
چه پر، چه خالي ؛ چه نيمه ؛
همه را شكستم
ولــــــي....
لابلاي آنها دلي بود از جنس بلور
او نيز قرباني سنگ لجاجت
در برابر چشمانم
آخرين آه را كشيد و....
غضنفر لب دريا نشسته بود ,هي مي گفت ماشالا ماشالا، ازش پرسيدن چرا هي ميگي ماشالا ؟
ميگه : پسرم نيم ساعت رفته زيرآب هنوز بالا نيامده.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري اسلامشهر ، صندوق حمايت از توسعه كشاورزي شهرستان اسلامشهر امروز با حضور غلامحسين آرام فرماندار اسلامشهر ، سيد محمد موسوي رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان تهران ، سيد عبد الكريم رضوي اردكاني رئيس هيئت مديره و مدير عامل شركت تخصصي حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي ، در سالن همايش اداره جهاد كشاورزي شهرستان و با حضور كشاورزان و دامپروران اسلامشهري تشكيل گرديد.
در اين جلسه فرماندار با اشاره به اهميت بخش كشاورزي و دامپروري در شهرستان اسلامشهر گفت : با توجه به وسعت كم شهرستان اسلامشهر اين شهرستان از استعداد و پتانسيل بالايي در بخش توليدات كشاورزي، دامپروري و صنايع وابسطه برخوردار است .
آرام با بيان اين مطلب كه اگر حق آبه شهرستان تامين شود مي توانيم سطح زير كشت زمين هاي شهرستان را 2 برابر كنيم گفت : تا كنون توانسته ايم 6500 هكتار از اراضي شهرستان را سبز كنيم كه خود كاري بزرگ و قابل ملاحضه است و در صورتي كه سهم آب كشاورزي شهرستان بيشتر شود توانايي اين را داريم كه اين مقدار را تا 2 برابر و به مرز 13 هزار هكتار برسانيم .
وي از اسلامشهر به عنوان قطب دامداري استان نام برد و بيان داشت : شهرستان اسلامشهر با توليد 20% شير استان تهران سهم بالايي از تامين اين ماده غذايي باارزش را در استان تهران دارد .
وي از وجود بزرگترين و پيشرفته ترين واحد هاي دامداري در شهرستان گفت و تصريح كرد : عدم خدمات رساني مناسب بانك عامل به بخش كشاورزي و دامداري ، صندوق حمايت از توسعه بخش كشاورزي با سرمايه 46 ميليارد ريال تاسيس گرديد .كه اميد مي رود اين صندوق بتواند گامهاي موثر و خوبي را در گسترش و ارتقاء بخش كشاورزي بردارد.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه همدان گفت: با اعمال اقتصاد مقاومتي و مديريت صحيح مي توانيم از پيچ تاريخي تحريم ها عبور كنيم.
آيت الله «غياث الدين محمدي» در جلسه شوراي فرهنگ عمومي استان افزود: مسئولان بايد با استفاده از همه توان و با اعمال اقتصاد مقاومتي دشمن را دور بزنند تا با مديريت درست بتوانيم از تحريم ها عبور كنيم.
امام جمعه همدان يادآور شد: در شرايطي فعلي اگر لازم باشد، بسياري از پروژه هاي عمراني غيرضروري بايد تعطيل شود.
وي تاكيد كرد: مصرف بي رويه و بدون حساب و كتاب تبديل به يك نابساماني فرهنگي شده و لذا اولويت كار فرهنگ عمومي ما ترويج صرفه جويي و قناعت در جامعه است.
نماينده ولي فقيه در استان همدان اظهار داشت: فرهنگ خودداري از اسراف و تجمل گرايي و روي آوري به فرهنگ صرفه جويي بايد با استفاده از آموزه هاي ديني به مردم منتقل شود.
آيت الله «محمدي» خاطرنشان ساخت: بزرگترين وظيفه ملت ما امروز اطاعت از سكاندار انقلاب اسلامي است كه اگر رهنمودهاي اخير رهبر معظم انقلاب را عملي كنيم، اوضاع بهبود مي يابد.
معاون وزير نيرو از راهاندازي 600مگاوات برق با ساخت و توسعه نيروگاههاي توليد پراكنده و مقياس كوچك ايران خبر داد و اعلام كرد: امسال ظرفيت توليد برق پراكنده و مقياس كوچك ايران 2/5 برابر ميشود. محمد بهزاد درباره آخرين وضعيت ساخت و راهاندازي نيروگاههاي مقياس كوچك و توليد پراكنده ايران، گفت: در حال حاضر ظرفيت توليد برق در اين نيروگاهها به 400 مگاوات رسيده است.وي در گفتوگو با «مهر»، با اعلام اينكه تا پايان امسال ظرفيت توليد برق از نيروگاههاي كوچك و پراكنده 600 مگاوات افزايش مييابد، تصريح كرد: بر اين اساس تا پايان اسفند ماه سالجاري ظرفيت توليد برق در اين نسل جديد نيروگاهها با افزايشي 2/5 برابري به 1000 مگاوات افزايش مييابد.بهزاد با يادآوري اينكه طراحي، نصب و راهاندازي نيروگاههاي توليد پراكنده يكي از سياستهاي وزارت نيرو در برنامه پنجم توسعه است، اظهار كرد: در حال حاضر 10 تا 11 هزار مگاوات تفاهم نامه با سرمايهگذاران بخش خصوصي براي ساخت نيروگاههاي مقياس كوچك و توليد پراكنده امضا شده است.
نقطه اى را كه از نظر اصول نظامى چندان حائز اهميت نبود، و سربازان يهود كاملا بر آنجا تسلط داشتند، و حاجب و مانعى از هدف گيرى و تيراندازى دشمن و سنگباران كردن مركز اردوى اسلام نبود.روى اين جهت، يكى از دلاوران كارآزموده اسلام، به نام «حباب بن منذر» ، حضور پيامبر رسيد و چنين گفت: اگر شما به فرمان خدا در اين نقطه فرود آمده ايد، من كوچكترين اعتراضى بر اين مطلب ندارم.زيرا دستور خداوند بالاتر از هرگونه نظر و پيشبينى ما است، ولى اگر فرود در اين نقطه يك امر عرفى و عادى است، بطورى كه افسران مىتوانند در آن اظهار نظر كنند، در اين صورت ناچارم بگويم كه اين نقطه، چشم انداز دشمن است، و در نزديكى دژ «نسطاة» قرار گرفته، و تيراندازان دژ بر اثر نبودن نخل و خانه، مىتوانند قلب لشكر را هدفگيرى كنند.
پيامبر با استفاده از يكى از اصول بزرگ اسلام (اصل مشاوره) و احترام به افكار ديگران چنين فرمود: اگر شما نقطه بهترى را معرفى نمائيد، آنجا را اردوگاه خود قرار مىدهيم. «حباب» ، پس از بررسى اراضى خيبر، نقطهاى را تعيين نمود، كه در پشت نخلها قرار گرفته بود.در نتيجه، ستاد جنگ به آنجا انتقال يافت، و در طول مدت تسخير خيبر، هر روز افسران و پيامبر از آنجا بسوى دژها مىآمدند و شبانگاه به ستاد ارتش باز مى گشتند. (7)
درباره جزئيات نبرد خيبر نمىتوان نظر قاطع ابراز كرد، ولى از مجموع كتابهاى تاريخ و سيره چنين استفاده مى شود كه سربازان اسلام، دژها را يك يك محاصره مىكردند، و كوشش مىنمودند كه ارتباط دژ محاصره شده را از دژهاى ديگر قطع نمايند، و پس از گشودن آن دژ، به محاصره دژ ديگر مى پرداختند.دژهائى كه با يكديگر ارتباط زيرزمينى داشتند و يا رزمندگان و دلاوران آنها به دفاع سرسختانه برمى خاستند، گشودن آنها به كندى صورت مى گرفت، ولى دژهائى كه رعب و ترس بر فرماندهان آنها مستولى گشته، و يا روابط آنها با خارج به كلى بريده شده بود، تسلط بر آنها به آسانى انجام مىگرفت و قتل و خونريزى كمتر اتفاق مىافتاد و كار به سرعت زياد پيش مى رفت.
به عقيده گروهى از تاريخ نويسان، نخستين دژى كه از خيبر پس از رنجهاى فراوان، به دست ارتش اسلام افتاد، دژ «ناعم» بود.گشودن اين دژ به قيمت كشته شدن يكى از سرداران بزرگ اسلام، به نام «محمود بن مسلمة انصارى» و زخمى گشتن پنجاه تن از سربازان اسلام تمام شد.افسر مزبور به وسيله سنگ بزرگى كه از بالا پرتاب كرده بودند، كشته شد، و همان لحظه جان سپرد و بنا به نقل ابن اثير، در «اسد الغابه» (8) پس از سه روز جان سپرد و پنجاه سرباز زخمى براى پانسمان به نقطه اى كه در لشكرگاه براى اينكار اختصاص داده شده بود، انتقال يافتند و همگى پانسمان شدند. (9) همچنين، دستهاى از زنان «بنى الغفار» كه به اجازه پيامبر به خيبر آمده بودند، در يارى مسلمانان، و پانسمان مجروحان و ساير خدماتى كه براى زن در اردوگاه مشروع بود، فداكارى و جانبازى عجيبى از خود نشان مى دادند. (10)
شوراى نظامى تصويب نمود كه پس از فتح دژ «ناعم» ، سربازان متوجه قلعه «قموص» شوند و رياست اين دژ با فرزندان «ابى الحقيق» بود.اين دژ با فداكارى سربازان اسلام گشوده شد، و «صفيه» ، دختر «حيى بن اخطب» كه بعدها در رديف زنان پيامبر قرار گرفت، اسير گرديد.
اين دو پيروزى بزرگ روحيه سربازان اسلام را تقويت كرد، و رعب و وحشت بر قلوب يهوديان مستولى گشت.ولى مسلمانان از نظر مواد غذايى در مضيقه عجيبى قرار گرفته بودند، بطورى كه براى رفع گرسنگى، از گوشت برخى از حيوانات كه خوردن گوشت آنها مكروه است استفاده مى نمودند.و دژى كه مواد غذايى فراوانى در آنجا بود، هنوز به دست مسلمانان نيافتاده بود.
ايشان از نوادگان امام موسي كاظم و خواهر امامزادگان ابراهيم و اسماعيل است.
بناي كوچك و نوساز ايشان گنبدي كوچك و سيماني دارد و حرمش تنها يك در ورودي دارد. كل اين نماي ورودي كاشي شطرنجي جديد سبز فام شده و نام صاحب بقعه بر بالاي آن بر يك كاشي كوچك لاجوردي نقش بسته است.
نشاني اش هم جايي است بين كهريزك و اتوبان قم به تهران در روستايي به نام بتائين.
خاكستر انديشه ام ذره ذره بيشتر مي شود
و آتش عشقم در التهاب تو
آتش تر
تو در فضاي دود آلود نگاهم گم مي شوي
و من
احمقانه
در جستجوي تو
پك عميق تري مي زنم
«لطف الله سعيدي فر»
رئيس كل بانك مركزي از تشكيل قرارگاه جنگهاي نامنظم اقتصادي در اين بانك خبر داد و گفت كه ارز بايد تكنرخي باشد. محمود بهمني رئيس بانك مركزي در حاشيه جلسه مشترك كميسيونهاي اصل 90 و صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام دغدغههاي ما در حال حاضر كمك به توليد است و قصد داريم با انجام اقداماتي از توليدكنندگان حمايت كنيم. وي افزود: انتظار ما از بخش توليد و توليدكنندگان اين است كه ارتقاي كيفيت را مدنظر قرار دهند و بهرهوري خود را بالا ببرند و با منابعي كه ما در اختيارشان ميگذاريم، بتوانند توليد را در حد صادرات برسانند، يعني صادراتمحور باشند. بهمني ادامه داد: اگر توليدكنندگان به اين مسائل توجه كنند، قطعا واردات كالاها كاهش پيدا ميكند و ما كالاهاي غيرضروري را از دستور واردات خارج ميكنيم و انتظار هم داريم كه كالاهاي توليد داخل به كيفيت بالا برسد و از مردم هم ميخواهيم كه مصرف خود را بيشتر به سمت كالاهاي داخلي سوق دهند تا بتوانيم به بخش توليد رونق دهيم. رئيس كل بانك مركزي گفت: ما به دنبال تكنرخي شدن ارز هستيم و زير بار ارز دو نرخي و بيشتر نخواهيم رفت و فقط يك نرخ ارز خواهيم داشت چراكه ارز تكنرخي ميتواند جلوي مفاسد را بگيرد. بهمني اظهار داشت: در حال حاضر ما ارز را با قيمت 1226 تومان عرضه ميكنيم ولي نميدانيم كالايي كه با آن خريداري ميشود، با ارز 1226 تومان به فروش ميرسد يا در بازار با نرخ 1800 تومان فروخته ميشود؛ ما ميخواهيم فاصله ميان قيمت ارز از بين برود و به همين دليل حتماً بايد ارز را تكنرخي كنيم. وي خاطرنشان كرد: ابزار ما براي اين منظور تنها تكنرخي كردن ارز است، چراكه وقتي زمينه رانت ايجاد ميشود، بعد از آن معلوم نيست كه اين مسائل چقدر قابل كنترل باشد؛ ما ارز را بر اساس يك درخواست تخصيص ميدهيم و بعد از آن بانكهاي ما بررسي نميكنند و نميدانند كه اين ارز چقدر فروخته شده است. بهمني گفت: ما در حال حاضر كمبود منابع ارزي نداريم و فقط ارزمان را مديريت ميكنيم؛ وقتي ارز به حد كافي وجود دارد، لزومي ندارد كه براي هر كالا بخواهيم ارز تخصيص دهيم و اگر براي ورود برخي كالاها ارز تخصيص نداديم، به اين معنا نيست كه ارز ما كاهش پيدا كرده يا ضعف منابع ارزي داريم. وي ادامه داد: اگر در زمان تحريم بخواهيم مقررات عادي را به كار بگيريم، قطعا با مشكل و موانع برخورد ميكنيم، بر اين اساس همانطور كه در جنگهاي نظامي يك سري جنگهاي نامنظم داريم، در بحث تحريم هم كه كمتر از جنگ نظامي نيست، بايد يكسري جنگهاي نامنظم اقتصادي را شروع كنيم. بهمني خاطرنشان كرد: ما اين جنگهاي نامنظم را شروع كردهايم و هفتهاي 7 روز جلسه داريم و قرارگاهي در بانك مركزي براي اين منظور ايجاد كردهايم. رئيس كل بانك مركزي اظهار داشت: در حال حاضر همه بانكهاي ما و بانك مركزي تحريم هستند ولي ما كارهاي خودمان را انجام ميدهيم. ولي درباره اينكه چگونه كارهايمان را انجام ميدهيم، بموقع توضيح خواهيم داد. بهمني در ادامه سخنانش گفت: در حال حاضر ما كمكهايي را براي خودروسازان اختصاص دادهايم و كمتر توليدكننده و صنعتگري وجود دارد كه دست بانكها در واحد آنان نباشد. بهمني ادامه داد: بانكها در حال حاضر 111درصد از منابع خود را دادهاند و اينكه ما بگوييم بانكها در اين زمينه خوب عمل نكردهاند، درستنيست.
امامزاده هادي در مسير جاده قديم شهر ري،بين خيابان فداييان اسلام و ابن بابويه در محوطه اي وسيع و پر درخت قرار دارد.
اين امامزاده منتسب به امام موسي كاظم هفتمين امام شيعيان است و تاريخ بناي مرقد به زمان شاه طهماسب صفوي برمي گردد كه در سال هاي 1329قمري و 1373شمسي بازسازي شده است.بقعه مساحتي حدود 15000مترمربع دارد و مقبره دروني حرم امامزاده با كاشي معرق تزئين شده است.